Wednesday, February 22, 2017

MAMOM MILK BOOSTER - MENAMBAH SUSU BADAN IBU DENGAN BERKESAN

MAMOM MILK BOOSTER - MENAMBAH

SUSU BADAN IBU DENGAN 
BERKESAN


MAMOM MILK BOOSTER

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
MAMOM MILK BOOSTER

MASALAH SUSU BADAN SUSAH NAK KELUAR??? 

DAH CUBA BERBAGAI RAWATAN???? 

SEGALA JENIS KAPSUL TELAH DIAMBIL DAN DI AMAL 
PENGGUNA??

NAMUN,SEMUA TU TETAP TAK MENDATANGKAN HASIL.
INGIN YANG TERBAIK UNTUK SI MANJA ANDA???

Mamom Milk Booster ialah merupakan produk terhangat membantu anda utk
menambah susu badan PERTAMA terlaris!!!.Mamom Milk ni telah mendapat 
sambutan terhangat para pengguna kita yang telah mengamalkannya. Cara
penggunaannya amat mudah.KUNYAH..KUNYAH..KUNYAH JE MELIMPAH!!!.
Ia dirumus khas untuk pengguna yang telah dibelenggu masalah susu badan.
Dengan mengamalkan Mamom Milk Booster In Shaa Allah segalanya 
mengalirlancar.Tunggu apa lagi sis semua!!!Jom lakukan yang
terbaik buat si manja kita.


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
MAMOM MILK BOOSTER
Produk tambah susu paling dipercayai ibu menyusu di Malaysia
dan Indonesia.
Mamom Milk Booster diguna di hospital dan di farmasi.
Antara produk Malaysia kini dieksport ke luar Negara.
Cara penggunaannya yg sangat mudah dgn hanya kunyah sahaja.
Keberkesanannya seawal 24jam.
(berdasarkan ribuan testimoni diterima).
Mamom Milk Booster mengandungi susu yang melimpah-limpah.
Dapat kelulusan lab test SIRIM.
Ada sijil halal JAKIM.
Ada sijil KKM.


KANDUNGAN MAMOM 
MILK BOOSTER

Habbatussauda.
Alfalfa.
Madu Lebah.
Kurma.
Gam Akasia.
Serbuk Kacang Soya.
Bawang Putih.
Kismis.
Spirulina.
Halba.
Susu Kambing.

CARA PENGAMBILAN MAMOM
MILK BOOSTER

Cara pengambilannya yang sangat mudah.
Hanya perlu kunyah 2 atau 3 biji tablet 
sehari ketika perut kosong. 


TIPS MENAMBAH SUSU BADAN DENGAN
CARA SIHAT DAN SEMULAJADI

🌿 Biasakan diri makan lobak putih.Lebih sesuai lagi dimasak sup bersama daun
kucai dan ikan bilis.Boleh juga dikikis dan direndam di dalam air suam 
sebelum diminum begitu sahaja.

🌿 Rebus longan kering bersama kurma kering,kismis atau barli.Lebih sedap
jika dimasukkan sedikit gula merah.

🌿 Amalkan pemakanan Sunnah yang kaya dengan pelbagai khasiat,di antaranya 
adalah protein,serat,glukosa,vitamin A,vitamin C,sodium dan potassium.Ia juga
kaya dengan zat besi dan membekalkan kalori segera yang diperlukan 
terutamanya buat ibu menyusu.

🌿 Juga harus biasakan diri dengan mengamalkan pucuk betik atau betik muda boleh 
dimakan mentah dan dimakan bersama nasi sebagai ulam-ulaman.
🌿 Rendam sedikit halba dengan air suam dan minum airnya.Boleh juga diletakkan
di dalam masakan seperti sup,kari atau nasi.

🌿 Amalkan Habbatus sauda/Jintan hitam/Black seed yang merupakan salah satu 
makanan sunnah yang diamalkan Rasulullah. Amat berkhasiat sehinggakan 
Rasulullah pernah bersabda bahawa ia berupaya mengubati pelbagai 
penyakit kecuali maut. Boleh didapati dalam bentuk kapsul. 

🌿 Moringa/murunggai/pokok kelor.Pokok murunggai terkenal di kalangan masyarakat
India dan dikenali sebagai pokok kelor dalam masyarakat Melayu kita.Selain
menambah susu ibu ia juga sesuai dimakan ketika sakit tekak ataupun
selesema.Boleh didapati dalam bentuk kapsul dan uncang teh.

🌿 Amalkan jantung pisang.Ia boleh di celur dan dimakan seperti ulam-ulaman
atau dimasak gulai lemak.

🌿 Amalkan Daun cekur manis/pucuk manis.Ia sedap dimasak gulai lemak 
sepertimana ulam jantung pisang.

🌿 Biasakan diri dgn kacang soya.Makanan berasaskan kacang soya seperti air soya,
tempe atau tauhu diketahui umum berupaya menambah pengeluaran susu ibu.
Walaubagaimanapun,pengambilan susu soya buatan sendiri adalah tidak 
digalakkan kerana kemungkinan besar anda akan terdedah kepada kesan
negatif kacang soya yang tidak diingini.

Pengambilan Air.Haruslah diingat bahawa ibu menyusu mestilah kerap meminum air
kosong supaya tidak mengalami dehidrasi atau kekurangan air dalam badan. Dehidrasi
boleh membuatkan susu ibu menjadi kurang. Oleh itu,ibu menyusu haruslah meminum
air masak (plain water) sekurang-kurangnya 3 liter sehari.
Pemakanan seimbang.Pemakanan ibu menyusu haruslah seimbang seperti mana 
yang disarankan dalam piramid kesihatan.Lebihkan sayur-sayuran hijau dan
buah-buahan dalam diet seharian.Selain matlamat menyusukan bayi,
para ibu haruslah menjaga kesihatan diri.

Sentiasa berfikiran Psikologi.Susu saya cukup untuk bayi saya!Dari sudut psikologi
pula,digalakkan para ibu berfikiran positif dengan beranggapan bahawa susu ibu yang
dihasilkan adalah mencukupi untuk bayi.Elakkan dari stress atau tekanan kerana ia akan
mempengaruhi pengeluaran susu ibu.Sentiasa tetapkan dalam minda yang mengatakan
bahawa susu saya cukup untuk bayi saya.In Shaa Allah,ibu akan berasa lebih tenang
dan tidak tertekan,seterusnya dapat meningkatkan pengeluaran susu ibu.

Kekerapan mengepam.Pengeluaran susu ibu adalah berdasarkan kepada konsep
DEMAND VS SUPPLY. Apabila anda semakin kerap menyusukan atau mengepam
susu, otak mendapat signal untuk menghasilkan lebih banyak susu untuk bayi anda.
Mengepamlah dengan konsisten tanpa menunggu payudara bengkak/breast penuh.
Lebih kerap payudara dikosongkan, lebih banyak susu ibu yang akan terhasil. Sebaik
baiknya mengepamlah setiap 2-3 jam sekali terutamanya semasa bayi tiada
bersama anda.

Akhir sekali Doa.Amalkan zikir-zikir untuk menambah susu seperti Ya Maatin,selawat 
dan sebagainya.Sentiasalah berdoa supaya anda berjaya menyusukan anak anda 
sehingga berumur dua tahun terutamanya setiap kali selepas solat.Point-point di 
atas adalah antara cara menambah susu badan.Selain itu,jika anda ibu-ibu yang 
menyusu bayi berasa cepat letih,tiada tenaga,selalu stress dan tertekan,saya
mencadangkan agar anda mengambil suplemen tambahan bagi menampung
kekurangan nutrisi di dalam tubuh anda.Suplemen berfungsi utk memastikan
tubuh kita sihat,ada tenaga,tidak stress.Barula penyusuan dapat 
berlangsung dengan lancar.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)


Mamom Milk Booster produk 100% Original dijamin 
HALAL dan disahkan KKM !.



PANTANG LARANG MAMOM
MILK BOOSTER

Untuk hasil yang baik
Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter setiap hari
Tidur awal,Rehat secukupnya
Amalkan gaya hidup sihat
Kurangkan makanan tidak berkhasiat
Lemak tinggi
Berminyak
Minuman bergas
Minuman keras
Kami doakan anda hasil yang terbaik=)



TESTIMONI/REVIEW PENGGUNA
MAMOM MILK BOOSTER

Ada testimoni pengguna Mamom Milk Booster.
Boleh rujuk snap testimoni di bawah.=)
















BERMINAT??
JOM ORDER.

RM 65.00 SM/RM 70.00 SS
(1 KOTAK/ 60 tablet)

FREE POSTAGE
Dapatkan sekarang sementara stock masih ada...!!!

SMS/WASSUP KE :- 019-2559617


QM QUEEN OF MUTIARA

QM QUEEN OF MUTIARA : PUTIH SALJU BAK "JUE AZIZ"


Kulit KUSAM, BERMINYAK dan BERJERAWAT?
Atau kulit mulai KERING, berJERAGAT dan hilang keANJALAan?
Badan selalu LETIH, LESU, TIDAK BERTENAGA ?


Jom amalkan kapsul awet muda raja mutiara QM QUEEN OF MUTIARA!
Lihat perubahannya pada kulit dan badan anda dari hari ke hari seawal minggu pertama!



KHASIAT & KEBAIKAN QM KAPSUL OF MUTIARA :

👉 Mencegah penuaan kulit
👉 Membersih, mencerah & menaikkan seri kulit
👉 Menanggalkan kesan bintik / tompok gelap / pigmentasi akibat usia tua pada kulit
👉 Memudakan kulit wajah, atasi jerawat & jeragat
👉 Melembap, menghalus, mengecilkan pori juga menegangkan kulit
👉 Menyahtoksikkan sistem badan
👉 Menyingkirkan haba berlebihan daripada badan
👉 Menenangkan minda & meringankan tekanan
👉 Memberi tenaga / merangsang Qi badan
👉 Mengatur semula metabolisme badan
👉 Mengurangkan kegelisahan
👉 Menenangkan hati
👉 Merawat sakit kerongkong
👉 Mengurangkan demam
👉 Energize the body / stimulate the body’s energy ( Qi )
👉 Membetulkan sistem saraf
👉 Memperbaiki penglihatan
👉 Merawat insomnia
👉 Memperbaiki libido seksual di kalangan lelaki
👉 Meringankan kekejangan hasil daripada angin dalaman
👉 Berkesan bagi ketakutan, keresahan, palpitasi & insomnia
👉 Mempercepatkan pembentukan tulang & kepintaran bayi
👉 Sesuai di ambil Lelaki dan Perempuan




BAHAN KANDUNGAN QM QUEEN OF MUTIARA :-

100% serbuk mutiara jepun Asli
Vitamin C


FUNGSI TAMBAHAN QM QUEEN OF MUTIARA :-
✔Memutih & mencerahkan kulit
✔Sebagai Milk booster (wanita)
✔Menghilangkan parut jerawat & jeragat
✔Menegangkan payudara
✔merawat masalah kulit kusam
✔Mengetatkan Miss V



CARA PENGAMBILAN QM KAPSUL QUEEN OF MUTIARA :-
Sebelum makan QM . Ambil dulu 2 gambar. 1 gambar tangan .1 gambar muka .... nanti dah hbis makan ambil lagi untuk nampak perbezaan ...

1. Satu biji sehari sebelum makan. ( Jika nak kesan cepat makan 2 biji sehari - 1 biji pagi, 1 biji malam )
2. Kemudian biarkan selama 10 minit untuk penghadaman kapsul.
3. Dan akhir sekali dah boleh makan untuk sarapan atau makan malam.


TIPS KESAN LEBIH CEPAT DENGAN PENGAMBILAN 
QM QUEEN OF MUTIARA :-


CARA PENGAMBILAN QM QUEEN OF MUTIARA 
MENGIKUT CARA JUE AZIZ :-
 Minum Air putih Secukupnya 
Digalakkan detox terlebih dahulu (bekam, detox patch, minuman detox) 


PANTANG LARANG QM QUEEN OF MUTIARA :-
Elakkan pengambilan kefein ( Kopi, Teh ) 
Elakkan minuman berkarbonat 
Makanan bersifat tajam (Nenas, Jeruk, Asam) 
Jarakkan Pengambilan ~4jam jika ada ambil suppliment lain.




SIAPA YANG BOLEH MAKAN QM QUEEN OF MUTIARA :-
1. Lelaki
2. Wanita
3. Baby kuning
4. Kanak - Kanak
5. Ibu mengandung 4 bulan ke atas
6. Ibu menyusu


SIAPA YANG TAK BOLEH MAKAN QM QUEEN OF MUTIARA :-
1. Wanita dalam period
2. Wanita dalam pantang yang belum kering darah nifass.. 
3. Pesakit kencing manis/darah tinggi yang bergantung kene makan ubat hospital@ wajib makan ubat 3, 4 kali sehari
4. Pesakit jantung/gastrik/ Saraf/ asma


TESTIMONI QM QUEEN OF MUTIARA :-







QM Queen of Mutiara juga boleh di buat masker..lihat hasilnya..


BERMINAT :-


HARGA QM QUEEN OF MUTIARA :-

1BOTOL RM55 SM / RM60 SS
2BOTOL RM100 SM / RM105 SS
3BOTOL RM150 SM / RM155 SS
FREE POSTAGE
(1BOTOL - 10BIJI)

Dapatkan sekarang sementara stock masih ada...!!!


SMS/WASSUP KE :- 019-255 9617

JUZFIT SLIMMING DRINK NEW IMPROVED FORMULA


JUZFIT SLIMMING DRINK 


JUZFIT JUS DIET NO 1 PILIHAN RAMAI ! 

JuzFIT Mixed Fiber Juice adalah formulasi dari 100% bahan semula jadi campuran buah-buahan seperti Garcinia Cambogia, Acaiberi, Prun, Kurma khusus untuk kecantikan dan kesihatan. 

Khasiat serta manfaat pengambilan Jus Diet ini terbukti membantu proses penurunan berat badan serta amat digalakkan sebagai pelengkap diet harian anda.




SIAPAKAH YANG MEMERLUKAN JUZFIT?

1. Orang yang mempunyai masalah berat badan
2. Orang yang susah mengawal selera makan.
3. Abang kakak pakcik makcik yang tak kurus-kurus walaupun dah cuba pelbagai produk
4. Isteri yang baru lepas mengandung badan terus mendadak naik
5. Abang yang dah kahwin berat badan mendadak naik
6. Pengantin yang kesuntukan waktu ingin badan yang cantik tapi mahu hasil yang cepat
7. Orang yang sentiasa kurang bertenaga badan rasa tak larat, muka kusam dan ingin Nampak berseri-seri









CARA PENGAMBILAN JUZFIT:
Hanya 2 sudu sehari. 1 sudu pagi dan 1 sudu malam. Tiada kesan sampingan!!



TIPS BERSAMA JUZFIT:-----
1. Minum air masak minima 3 liter sehari
2. Buat senaman ringkas untuk percepatkan proses pembakaran lemak
3. Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda
4. Jauhi sementara makanan yang berminyak, makanan segera dan bergula semasa proses 
penurunan berat badan.






TESTIMONI PENGGUNA JUZFIT MIXED FIBER JUICE


















HARGA JUZFIT:-
1BOTOL RM60 SM / RM65 SS
FREE POSTAGE
(1BOTOL - 250ml : penggunaan lbh kurang 2 minggu)

Dapatkan sekarang sementara stock masih ada...!!!
.
NAK CUBA? JOM ORDER SEKARANG
sms/whatsapp ke 019-255 9617 

Google+ Badge