Sunday, July 16, 2017

KARISMA COSMETIC HILANGKAN JERAGAT


ADA SET UTK HILANGKAN JERAGAT TAK???
*************************************

OK meh sini nak story...SET LENGKAP 5IN1 adalah untuk semua masalah kulit dari jerawat/jeragat/kusam.
TETAPI....
jika anda mnghadapi masalah JERAGAT TEBAL/KRONIK bezanya hanya pada jenis sabunnya shj
Beauty Soap Delima + Colegen (PINK)
membersih kulit dari segala kekotoran
merawat masalah jerawat & jeragat
mencerahkan kulit
mengecilkan pori
mengawal minyak yg berlebihan
menegangkan kulit muka agar sentiasa muda remaja
melembapkan secara mendalam utk membantu kulit kering
Beauty Soap Coconut oil + Colegen(BIRU)
membersihkan kulit dari segala kekotoran
Merawat jeragat yg berkerak (KRONIK)
menegangkan kulit muka
mengecilkan pori
mencerahkan kulit

PM/WA ðŸ“ž 0192559617
Pasti...Chantikkk Sangattt!!!!



SET LENGKAP 5IN1 HARGA : RM120 SM / RM130 SSPROMOSI FREE POST


PRODUK KARISMA COSMETIC LULUS KKM
JOM SEMAK,BARU YAKIN NAK GUNA KAN,SEMUA PRODUK KARISMA COSMETIC LULUS KKM UOLLSSS❗️❗️❗️Sbb Admin sygkn uolls..admin dh tlg googlekn mana2 yg nk tau Karisma produk berdaftar dgn KKM x.. good news, smua produk berdaftar so jgn risau xde bahan merbahaya.. u ollss blh consume dgn selamat. Klau uolls nk check produk lain pun blh pg ke laman npra.moh.gov.my then click cosmetic NOT search.. then taip je produk mana yg uolls guna.. selamat mencuba

Pasti...Chantikkkk Sangattt!!!!








KARISMA COSMETIC SKINCARE

SAYA NAK CANTIK!


Ternyata ramai yg bminat dgn produk karisma cosmetic...tp masih ragu2 akan kberkesananya so apa kata uollss cuba set trial tlebih dahulu... bila dh dpt result yg positif blh lh cuba set lengkp plk... 

TRIAL SET 1(Treatment @ Rawatan)
💁🏻Beauty Soap
💁🏻Nightcream
💁🏻Treatment
TRIAL SET 2(Whitening @ Pencerahan)
💁🏻Beauty Soap
💁🏻Nightcream
💁🏻Daycream

TETAPI...
kalu nak pakej lengkap dan kesan yang awesome better mengambil set lengkap KARISMA 5 IN 1..
Pakai seminggu jer dah nampak kesan yang hebat.. 


SKINCARE 5 In 1 
DARI KARISMA COSMETIK
PENYELESAIAN KEPADA SEMUA MASALAH KULIT ANDA❗️❗️❗️

ITEM DALAM SATU KOTAK TERDIRI DARI:

BEAUTY SOAP DELIMA + COLEGEN
-Membersihkan kulit dari kotoran
-Memberi kelembapan pada kulit wajah
-Menyegarkan kulit wajah
-Menegangkan kulit wajah
-Melicinkan kulit wajah

NIGHT CREAM KUNYIT & GINSENG
-Memberi pencerahan utk kulit gelap
-Merawat masalah kulit kusam
-Membantu mengurangkan jerawat & merawat
masalah jerawat
-Membantutkan pertumbuhan jerawat baru
-Memudarkan bekas parut jerawat & jeragat

TREATMENT NIGHT CREAM SARANG BURUNG + ALOEVERA
-Membaiki sel-sel kulit wajah kusam
-Membaikpulih kulit berminyak dan kulit kering
-Menstabilkan PH kulit
-Mencerahkan kulit wajah
-Merawat tompok hitam jeragat
-Mengecilkan dan menutup liang roma
-Memberi kelembapan pada kulit

DAYCREAM
-Melindungi kulit dari sinar UV
-Mengandungi SPF30 & Q 10.
-Boleh digantikan sebgai foundation
-Tidak berminyak
-Texturenya halus dan ringan

SUNBLOCK SPF60
-Sesuai utk kulit kering & sensitif
-Formular terbaik utk memutihkan kulit wajah
-Menghalang dari sinar UV yang menggelapkan kulit
-Menghalang sinar UV sehingga 8 jam

Wahh sis.. bnyaknyee cream.. nk pakai mane satu ni ?? 

Waktu malam :
1. Cuci dgn beauty soap
2. Oleskan night cream
3. Alaskan treatment cream
Waktu siang :
1. Cuci dgn beauty soap
2. Oleskan daycream
3. Alaskan nipis sunblock cream

Sungguh mudah !! Hanya dengan 3 langkah untuk merawat dan menjaga kulit wajah anda ..
Tunggu !! Bukan itu sahaja.. Set produk kami ni tiada kesan pengelupasan & kesan pedih yee uolss! Say "NO" to pengelupasan yg hanya boleh beri kesan yg sementara & akan merosakkan lgi kulit wajah anda !!!!!!!

Produk kami juga ade kelulusan dari pihak KKM ye uolls. Dan semestinya Halal ! 
Jap2 !! Belom habiss lagi yee !! Kami disini bukan sekadar nak menjual yee .. kelebihan kami adalah membantu orang ramai menyelesaikan masalah kulit wajah mereka .. kami akan consult uolls smpai uolls miliki kulit wajah yg diidamkan secara PERCUMA !!

 Cepat!!! Cepat ORDER!!!

TRIAL SET 1(Treatment @ Rawatan) 
>>> RM76<<<
 TRIAL SET 2(Whitening @ Pencerahan)  
>>>RM78<<<
SKINCARE 5 In 1  
>>> RM120<<<

Pasti Cantik Sangat!!!!!!

Untuk order wasap terus ke :   
019-2559617   Terima Kasih, Love  

JAMU V'HERB NURRAYSA

Related image

NURRAYSA V'HERB merupakan jamu yang diproses secara turun termurun
yang diformulasikan daripada bahan bahan semula jadi .




FUNGSI & KELEBIHAN JAMU V'HERB NURRAYSA 

🍃 Awet muda.

🍃 Melawaskan pembuangan.

🍃 Menyegarkan badan.

🍃 Merawat keputihan.

🍃 Merawat sengugut.

🍃 Menstabilkan dan melancarkan kitaran period.

🍃 Mengecutkn jerawat.

🍃 Ibu lepas bersalin.

🍃 Merawat rahim agar kembali DARA.

 ðŸƒ Merawat tumit kaki pecah 

🍃 Menambahkan tenaga WANITA

🍃 Kempiskan perut.

🍃 Membaikpulih dalaman wanita lepas pembedahan

🍃 Lenguh-Lenguh badan

🍃 Mengembalikan nafsu.

Image result for jamu v'herb nurraysa


KANDUNGAN JAMU V'HERB NURRAYSA 

🍂 Akar Kacip Fatimah

🍂 Akar serapat 

🍂 Buah Manjakani

🍂 Ubi Kunyit

🍂 Herba Terpilih

Image result for jamu v'herb nurraysa


CARA MAKAN JAMU V'HERB NURRAYSA 

🍁 2 Biji sehari

🍁 1 biji pagi 

🍁 1 biji malam   










Image result for jamu v'herb nurraysa


Image result for jamu v'herb nurraysa


NAK HARGA DISKAUN??
WHATSAPP DULU YA :-)

019-255 9617 (azie)

Sunday, July 02, 2017

DNARS SKINCARE

Produk Dnars Skincare adalah produk kecantikan dari Malaysia dan mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. Selamat dan ia berkesan!
Dnars Skincare dapat mengatasi pelbagai masalah kulit :


* Menghilangkan jerawat & parut bekas jerawat


* Menyamarkan & menghilangkan bintik-bintik hitam & putih di wajah


* Mengecilkan pori-pori


* Pigmentasi atau warna kulit tidak sekata


* Memutihkan & mencerahkan warna kulit


* Meremajakan & membuatkan kulit nampak bercahaya


* Menegangkan kulit muka sehingga anda kelihatan lebih muda


* Menghilangkan parut di wajah


* Menghilangkan kedutan


* Mengatasi masalah jerawat


* Mengatasi masalah jeragat


* Menyerikan kulit yang kusam


* 100% recommended


Dnars Skincare RM59.90 (SET NORMAL/ JERAGAT)
1 sabun beras
1 sabun collagen 
1 krim siang (sunblock)
 1 krim malam


Dnars Skincare RM59.90 (SET BERMINYAK/ JERAWAT)
2 sabun beras
1 krim siang
1 krim malam
*set normal/jeragat adalah berbeza dengan set jerawat.



SILKY GOLD FOUNDATION 


Baik utk anda yg mengalami masalah kulit wajah yg berminyak/ berjerawat (tidak terlalu serius)...

Silky foundation dpt mengawal lebihan minyak pd wajah anda 

~ OIL CONTROL ~

~ Tahan sehinnga 8 jam
~ Berbau harum
~ Ringan dan amat selesa di pakai sepanjang hari..



Toner Treatment


Mengecilkan pori-pori dan menganjalkan kulit
Mengembalikan PH 5.5 pada kulit muka selepas di cuci
Estrak daripada tumbuhan untuk melembap dan menyegarkan kulit 

Untuk kulit berjerawat, kulit jeragat teruk.

- mengecilkan liang pori.
-menyegarkan kulit.
- mengelakan kekeringan kulit.
- merawat jerawat/jeragat.





Penyegar muka yang mengandungi Collagen yang membantu menganjalkan wajah, merehatkan dan melembabkan kulit, serta bertindak membantu menghilangkan tanda-
tanda penuaan dan garis kedutan pada seluruh wajah.

-Untuk kulit normal/jeragat sahaja. (Jika bermasalah jerawat, tunggu sehingga masalah jerawat selesai baru boleh menggunakan krim ku-neng)

Diformulasikan dari pati-pati herba yang terpilih termasuk 3 jenis kunyit. Pengguna akan dapat merasai perubahan pada kulit wajah setelah menggunakannya secara teratur.

- Menghilangkan jeragat/ parut pada wajah.
-Membersihkan kulit wajah, wajah akan jadi lebih cerah, gebu dan segar.
-Yang utama adalah kerana ianya dapat mengembalikan aura/seri wajah secara semulajadi.
-Menghilangkan garis-garis halus @ kedutan pada wajah.

Penggunaan: Dipakai secara berselang seli bersama night cream. Pakai secara nipis sebelum tidur.


Untuk order wasap terus ke :  
019-2559617   Terima Kasih, Love  

Wednesday, June 14, 2017

Krim Kuneng Dnars

Ramai yg bertanya mcmana rupe krim kuneng tue ? adakah ianye kuneng ? ya ! mmg ianye berwarna kuneng .. kerana ape .. kerana kunyit merupakan salah satu bahan dlm penhasilan krim kuneng ini .
kunyit mmg kita ketahui kebaikkan die kan . x tahu ?
sila google :P
 
  
 
YELLOW CREAM (KRIM KU-NENG) 6g
-Untuk kulit normal/jeragat sahaja. (Jika bermasalah jerawat, tunggu sehingga masalah jerawat selesai baru boleh menggunakan krim ku-neng)
 
Diformulasikan dari pati-pati herba yang terpilih termasuk 3 jenis kunyit. Pengguna akan dapat merasai perubahan pada kulit wajah setelah menggunakannya secara teratur.

- Menghilangkan jeragat/ parut pada wajah.
-Membersihkan kulit wajah, wajah akan jadi lebih cerah, gebu dan segar.
-Yang utama adalah kerana ianya dapat mengembalikan aura/seri wajah secara semulajadi.
-Menghilangkan garis-garis halus @ kedutan pada wajah.

Penggunaan: Dipakai secara berselang seli bersama night cream. Pakai secara nipis sebelum tidur. Harga mmg sgt murah nak dibandingkan dgn produk-produk lain dipasaran RM26.90

Untuk order wasap terus ke : 
019-2559617   Terima Kasih, Love  

Tuesday, June 13, 2017

Kenapa set normal ada 2 jenis sabun???

Soalan kenapa set normal ada 2 jenis sabun rasanya dah byk kali diajukan..entry kali ni saya citer sket lah kenapa & apa fgsi & apa kaitannya.... xla pakar ngat..tp leh membantu serba sedikit anda dgn informasi2 yg saya tau...sket2 je la..bkn la tau sgt2...hehehe....


CERITA SABUN BERAS....

1. Sabun beras ni fungsinya utk singkirkan sel kulit mati, lapisan klit yg dah kusam kat atas muka kita ni... sbb tu terjadinya klit kusam gelap & sebagainya.... (bila citer pasal sabun beras tu teringat dulu2 nenek aku pernah ckp.. klau nk tanggal daki kat badan..mandi pkai air basuhan beras....haaa...segala daki lama, klit2 kusam tu boleh tanggal..) sama gak la aplikasinya dgn sabun beras ni.. dia bleh membantu klit yg tua2 tu tersingkir..... sbb tu anda mgkin rasa pedih/mngelupas & sebagainya....

2. Sabun beras ni jgak leh menbantu mengecutkan jerawat2 yg ada.....pown ada gak petua nenek moyang kita..klau nk hindar msalah jerawat..cuci muka dgn air beras...lbh jimat & xyah beli pencuci muka dah... & ada gak org tnya kenapa set jerawat/berminyak dpt 2 sabun beras & xde sabun kolagen...jwpn ringkas : sabun beras tu utk kecutkan jerawat & keringkan minyak kat muka..klau pkai sabun kolagen, bila jerawat nk kering &minyak nk reduce...huhuhu...

CERITA SABUN KOLAGEN.......

1. xde citer ngat sebenarnya.....dia ni kawan sabun beras je.. fgsi sama je mmbersih, memutih, menegang.... kenapa dia bg sabun kolagen???? sbb pencuci jenis sabun ni biasanya mmg mengeringkan klit sket... jd sabun kolagen ni dia timbalkan blk kekeringan klit kita tu sbb pkai pncuci jnis sabun.....bg lembap klit blk..dia bg kolagen kat muka kita ni spya krglah kedut...kang kering kulit kang kedut muka..ehehe...

tu serba sedikit pngetahuan saya tentang sbb2 kenapa ade 2 jnis sabun ni...(sbb DNARS ni special....produk lain xde kot 2 pncuci..tu yg pelik sket kot....)....hehehe

Untuk order wasap terus ke : 
019-2559617   Terima Kasih, Love  

Google+ Badge