Saturday, April 29, 2017

MYLEA FRECKLES SERUM





Mylea Freckles Serum Khas utk masalah Jeragat, Sapu je boleh hilang kan Jeragat tak kira yang lama atau pun masih baru kat kulit muka.. Ramai pengguna kami dari umur 40 – 60 tahun pakai Serum ni Jeragat makin pudar dan hilang. JERAGAT berpunca dari hormon melonin, hormon ni berfungsi untuk protect kulit kita drpd cancer kulit.
Percentage org dpt cancer kulit adalah lebih tinggi kepada org yg berkulit cerah berbanding gelap. Thats why mereka yg berkulit cerah lagi byk jeragat compare tu mereka berkulit gelap. Jeragat perlu dijaga sejak awal usia 20an.
Masalah pori2 pula terbuka pula ialah berpunca bila kita terlalu kerap mencuci muka, cuaca yg sgt panas, mandi air suam dan ketika berpeluh. mslh liang pori terbuka dan susah nak tertutup apabila minyak dan kotoran dh masuk dan tersumbat
Tapi jangan bimbang semua masalah di atas dapat diatasi dengan mengamalkan Mylea Freckles Serum setiap hari utk mencegah dan mengatasi masalah JERAGAT & LIANG PORI TERBUKA!
Mylea Freckles Serum ni bersifat Water based, Bahan Asas dari sumber Mineral dan sangat kaya dengan Ekstrak Tumbuhan dan Buahan.
Sesuai dipakai atau dicampur dengan mana2 produk, Jadi serum ni tiada Bahan Kimia dan Approved Kkm Highly Recommend.
Active Ingredient:
Aqua, Propylene Glycol, Unsaponifiable Olive Oil, Cetyl, Ceg Beeswax, Dimethicone, Cucumis Sativus Ekstrak, Citrus Medica Limonium Peel Extract, Symphytum Root Cell Extract ( phyto-celltec ), Sodium Cocoamphoacetate, L-Gluthathione, Ascorbyl tetraisopalmitate P, Polyacrylamide And C13-14, Tocopherol Acetate, Arbutin, Isoparaffin And Laureth-7, Phenoxyethanol (and), Ethyloxyglycerin, Caprylyl Glycol And Ethyloxyglycerin,

Approved KKM ( NOT160300607K )
Clinically Proven

wasap terus ke : SMS/WASSUP KE :- 019-2559617

Wednesday, April 19, 2017

SLYMOCHOCO BY NAYLA



Setiap kali bangun pagi ,
Berdiri depan cermin ,
Berbisik dalam hati,
Menghitung hari bila nak slim langsing ramping,kacak,segak,bergaya,
Nyah ko lemak,g sembunyi cepat,
Biasa dah ayat2 gini,
Selalu ngadu ,
Tapi sekarang Cik Peah, Cik Kiah, Abam BoB, Abam Yob,
tak dengar dah dorang ngadu Bila Nak Kurus?? Bila Nak Kurus??
Bila dah berSLYMOCHOCO ,terus dilupanye kita.. Amboii ,tak baik cenggitu..
.
Korang kalau dah cuba Slymochoco ni jangan lupa kita ye. jangan tiru dorang ni.
.

wasap terus ke :
.
SMS/WASSUP KE :- 019-2559617










SLYMOCHOCO ORIGINAL


"TERBARU! BAGAIMANA TuRuN BRT BDN DGN PANTAS"
.
.
"Akak rasa kenyang jer bila makan SLYMOCHOCO nie. Selalunya dua tiga pinggan jugakla, Tapi La nie sepinggan jer makan sehari- Cikgu Tutey Rawang"
.
"Bila makan, i rasa mudah berpeluh. Macam bersenam jer rasa. Buat keje sikit jer - En. Mahathir, Rawang."
.
"Akak nie susah minum air masak, xleh nak masuk. Tapi bila makan SLYMOCHOCO nie, akak jadi nak minum air masak sentiasa. Rasa Bestla"
.
.
SLYMOCHOCO nie dah dapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia(KKM) dan kandungan Organic. 
.
Siapa Yang Perlu Dapatkan SlymoChoco?
.
1. Yang Tiada masa bersenam
2. Yang Xmampu nak diet2
3. Yang tiada masa berjoging
4. Yang selalu sangat kena perli dengan member
5. Yang dah guna byk suplimen. Tapi hasil sama jer
.
.
.
p/s: siapa cargas boleh dapat harga promo tau. Cubala PM sekarang!

Ni haa,.akak tepek skit testimoni produk hebakk ni









wasap terus ke :


SMS/WASSUP KE :- 019-2559617



Sunday, April 09, 2017

SUFI SECRET GEL MANDIAN BIDARA

GEL MANDIAN BIDARA SUFI SECRET : PENAWAR SIHIR DAN GANGGUAN

PENAWAR SIHIR DAN GANGGUAN
DISYIFA’ DAN DISYORKAN OLEH :
DATO USTAZ ISMAIL KAMUS (Pengamal Perubatan Darul Salam)


TERDAPAT DENGAN 2 BAUAN ISTIMEWA:
1. Gel Mandian Bidara + Aroma Limau Purut
2. Gel Mandian Bidara + Aroma Gaharu

Berat/Isi Kandungan : 250ml


GEL MANDIAN BIDARA+LIMAU PURUT SYIFA’ – PENAWAR SIHIR
==========================
Bidara+Limau Purut Syifa’ – Penawar Sihir membantu mengatasi masalah gangguan makhluk halus seperti sihir, saka, santau, jin asyik dan lain-lain.

Daun Bidara adalah satu bahan yang sudah tidak asing lagi dalam dunia pengubatan Islam. Ulama’ berkurun telah menceritakan khasiat dan manfaat daripada daun bidara untuk tujuan pengubatan.

Imam Qurtubi menceritakan daripada Wahab untuk mengubati Sihir:

“Diambil 7 helai daun bidara ditumbuk halus lalu dicampurkan air dan dibacakan Ayat Kursi dan diberi minum pada orang yang terkena sihir tiga kali teguk dan baki airnya diguna untuk mandi ,Insya Allah akan hilang sihirnya”.

“Dan diutamakan membaca Qul A’uzubil Falak ,Qul A’uzubirabinnas juga ditambah Ayat Kursi kerana ayat-ayat itu dapat mengusir Syaitan.”

====================================
KEKUATAN BIDARA SYIFA’ -PENAWAR SIHIR
====================================
  ðŸ’˜ Dibacakan dengan doa-doa khas untuk pengubatan
💘  Sebagai Gelombang Positif Menyingkirkan Gelombang Negatif
 ðŸ’˜ Menghapuskan tapak-tapak jin dalam badan
 ðŸ’˜ Membatalkan perkara BATHIL seperti sihir
 ðŸ’˜ Merawat diri daripada gangguan jin
 ðŸ’˜ Nilai PH yang tinggi bersifat alkali 8.5 sehingga 9
 ðŸ’˜ Sesuai untuk merawat penyakit kulit
===============================
TANDA-TANDA ANDA BERMASALAH
===============================
 ðŸŒ¶ Susah Tidur Malam
  ðŸŒ¶Pergolakan Rumah Tangga
 Rumah dihuni makhluk lain
 Rumah sentiasa rasa berbahang
🌶 Sakit kepala setiap kali masuk waktu asar ke atas
🌶 Sukar mendapat jodoh
🌶 Kerap putus tunang
🌶 Badan terasa berbisa
🌶 Sakit selepas menziarah orang meninggal
🌶 Mimpi melihat ular besar dan sebagainya
🌶 Bermimpi bayi atau menyusukan bayi
🌶 Bermimpi berada ditempat tinggi
🌶 Bermimpi berada ditempat kotor
🌶 Ada terasa benda bergerak dibawah kulit
🌶 Bayi kerap menangis
🌶 Obses pada orang yang baru dikenali
🌶 Sikap berubah secara mendadak
🌶 Rasa panas dileher ketika mendengar ayat Al-Quran
🌶 Kerap sendawa bila mendengar/membaca Al-Quran
🌶 Kerap keguguran
🌶 Bermimpi seram yang menakutkan
🌶 Batuk yang berpanjangan
🌶 Selalu ditindih ketika tidur
🌶 Nafsu seksual yang melampau
🌶 Selalu melihat kelibat dirumah
🌶 Terasa diri selalu diperhatikan
 ðŸŒ¶ Mandul
 ðŸŒ¶ Kerap mendengar sesuatu bisikan
 ðŸŒ¶ Melihat jin secara terus
🌶 Sakit mental atau gila

AWAS ! Jika anda alami perkara-perkara seperti di atas, dapatkan khidmat nasihat dan rawatan dengan segera!

Soal & Jawab mengenai produk mandian bidara Sufi Secret
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
S1 ðŸ“Œ : Apa kegunaan gel mandian bidara ni? 
📎 : 

 Ikhtiar perlindungan dari gangguan makhluk halus 
 Dapat mengesan entiti makhluk halus dalam badan Selain dari itu baik untuk kulit dan pemutih.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
S2 ðŸ“Œ : Apa tanda2 seseorg kene gangguan?
📎 : Tanda-tanda sihir dan gangguan 

 Emosi tidak stabil 
 Panas baran dan mudah marah Badan lemah dan lesu Kerap sakit kepala  Telinga berdesing  Sendi-sendi sakit Dada berdebar-debar Gemar menyendiri Haid tidak teratur Lambat jodoh Rumahtangga berantakan Perniagaan musnah
Dan macam-macam lagi tanda yang tidak masuk akal.Dan biasanya kita tidak perasan yang kita disihir atau ada gangguan.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
S3📌 : Kalau org yg x ada tanda2 gangguan boleh pakai x? Saya x perlu gel ni..sbb saya xde sbrg tanda2 gangguan pun..
📎 Boleh pakai untuk mandian biasa baik untuk kulit & ikhtiar perlindungan.

 Macam mana tuan tau dlm badan tuan xde makhluk halus? 

Ada kes makhluk tu sudah berkeluarga dalam badan tapi.. tidak diketahui oleh tuan badan.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
S4 ðŸ“Œ: Apa keistimewaan gel mandian bidara sufi secret berbanding gel syarikat yg lain?
J📎:

 produk terawal berasaskan bidara 
 telah disyifa' murah pekat wangi ada 2 wangian pilihan kualiti premium
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
S5 ðŸ“Œ: Apa beza gel hijau dan pink?
📎: Bezanya adalah bauan

 gel hijau - limau purut
 gel pink - gaharu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
S6📌 - Saya selalu balik lambat. X sempat nk mandi guna gel tu sblm waktu maghrib. Mcm mana tu?
J📎 : Waktu perubatan antara asar ke maghrib, tp..kalau tuan sibuk. Buat saje seperti mandian biasa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
S7 ðŸ“Œ: Waktu period boleh pakai x?
📎: Disyorkan pakai kerana waktu period la senang diganggu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
S8📌 : Ada x gel mandian dalam botol yg lebih besar?
J📎 : Setakat ni hanya ada yg 250 ml sahaja

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
S10 ðŸ“Œ: Kalau lepas pakai gel ni ada tindakbalas yg pelik2 x?
📎: Ada mcm2 testimoni drpd pelanggan,..
Contoh : 

 Badan panas selepas mandi
 Ada suara meminta untuk berhenti dari mandi mandian bidara Masa mandi bau busuk Pening/muntah Ulat keluar dari tempat tidur
Dan banyak lagi...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
S11 ðŸ“Œ : Kalau tindak balas yg mcm tu.apa perlu saya buat?
📎 : Disyorkan supaya berjumpa dengan perawat islam

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
S12 ðŸ“Œ : Harga rm22 SEM RM25 SS untuk 250 ml+30ml extra..kenapa murah sangat??

📎 : Niat kami ingin membantu sekadarnya, bukan untuk mengaut keuntungan berlipat kali ganda..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
S13 ðŸ“Œ: Org bukan islam boleh pakai x?
📎: Boleh xde masalah.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
S14 ðŸ“Œ: Baby boleh pakai x? 
📎: 2 tahun keatas..sebab ada ejen buih, takut alah pada baby

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
S15 ðŸ“Œ: Boleh x bawak masuk bilik air?
📎: Hukumnya makruh, untuk lebih baik letak di luar..masa nk mandi baru bawak masuk..

Berminat untuk dapatkan gel mandian bidara dan spray syifa' boleh terus klik link dibawah ðŸ‘‡ðŸ‘‡ðŸ‘‡















GEL MANDIAN BIDARA – SUFI SECRET (250 ml)

HARGA : RM22
KOS POS : RM7 (SM) RM11 (SS)

Dapatkan sekarang sementara stock masih ada...!!!

wasap terus ke :

SMS/WASSUP KE :- 019-2559617


Google+ Badge